Økonomioverblik

Spar tid med et forudfyldt budget

Noget af det sværeste ved at lægge et budget er at huske alle de ting, der skal med. Hvis du bruger fem minutter på at lægge oplysninger i Økonomioverblik, er du allerede godt på vej.

Når du har fortalt, hvor mange der er i husstanden, hvor du bor og om du har bil eller motorcykel, ligger der allerede et udkast klar. Her skal du tilføje oplysninger om husstandens indtægter og måske rette nogle af udgifterne til. Resultatet er en oversigt med både tal og grafer, og du kan til enhver tid rette i oplysningerne.

Opret ny beregning

Hent eksisterende beregning

Sådan gør du:

  1. Indtast dine husstandsoplysninger
  2. Vælg ’Opret’
  3. Indtast indtægter og tilret udgifter
  4. Nu kan du gemme overblikket

Gem overblikket med NemID

Du kan gemme oplysningerne og vende tilbage til dem efter behov. Når du har gemt et økonomioverblik, kan du vælge at give Salling Bank adgang til det. Du skal bruge NemID, både når du vil gemme et økonomioverblik og når du vil vende tilbage til et, der allerede er gemt.

Opdater løbende

Økonomioverblikket er ikke kun godt i dagligdagen. Også når du skal træffe store beslutninger om f.eks. flytning eller store anskaffelser, er det hurtigt at lægge de forventede udgifter ind og få et overblik over den fremtidige økonomi.

Third slide
Third slide
Third slide