Børn i Salling Bank

Børn

Hos Salling Bank ønsker vi, at alle børn får en god, tryg og lærerig opvækst. Og når børnene flytter hjemmefra, håber vi, at de er rustet til at klare sig godt i deres voksne liv - også økonomisk. Vi har en række tilbud til de yngste, så de kan få en god, sund start på økonomien.

Fordele som Kasper Tot-kunde:

 • Gratis Kasper Tot Konto
 • Gratis opsparingskonto
 • Gratis Mastercard Young
 • Gratis brug af pengeautomater
 • Gratis InfoService
 • Mobil- og NetBank

Mastercard Young


Du kan bestille et Mastercard Young Debit til dit barn, fra det er 7 år. Kortet har saldokontrol, hvilket vil sige, at barnet ikke kan hæve mere, end der står på kontoen.

Bestil Mastercard Young

Kasper Tot - bankens mascot

Kasper Tot, der har været i banken gennem årtier, er en glad kænguru, som især glæder bankens yngste kunder.

Bankens bløde mascot husker altid børnenes fødselsdage fra 0-7 år, hvor han giver en lille gave. Bor du langt væk fra bankens filialer, så sender vi gerne gaverne.

Sparegris
Alle kunder er velkomne til at komme ind i banken og hente en Kasper Tot sparegris. Når sparegrisen skal tømmes, kan vores kunder frit benytte bankens mønttæller - så sætter vi pengene ind på den ønskede konto.

Børn i Salling Bank

En sund start på økonomien:

Dit barn kan få et betalingskort, fra det er 7 år. Det er derfor en tid, hvor barnet begynder at udvikle en forståelse for sin økonomi. Gode råd:

 • Lad barnet spare op til det, han/hun ønsker sig
  At spare op er en sund pengevane at skabe.
   
 • Lad barnet følge med på sine konti
  Når man har et betalingskort, er det også godt at lære at følge med på sine konti. Barnet kan følge med i MobilBank eller NetBank - og ved brug af InfoService, kan man få en sms når der eksempelvist går penge ind på kontoen, eller der er under et vist beløb på kontoen.

Digital Bank

Ønsker du, at dit barn har MobilBank/NetBank, skal du blot kontakte din rådgiver – så sender vi NemID, som du kan bruge til at oprette dit barn i NetBank.

NetBank/MobilBank kan sættes op, så dit barn kun kan kigge på saldoen på kontiene. Skal der flyttes penge – skal det ske via din NetBank. Kontakt din rådgiver og dit barn kommer sikkert i gang med NetBank.

Læs om NetBank

Læs om MobilBank

Børn i Salling Bank

Geografisk Sikkerhed

Med Geografisk Sikkerhed kan du via MobilBank og NetBank bestemme, hvor i verden dit Mastercard skal kunne bruges. Du kan også lukke for eksempelvis  internethandel eller spil på nettet.

Geografisk Sikkerhed er altså med til at forhindre misbrug af dit Mastercard, og dermed give dig endnu mere tryghed.

Geografisk sikkerhed

SparOp


Som Kasper Tot kunde har dit barn adgang til en SparOp konto. Her kan barnet spare op til det, det ønsker sig, uden at pengene er bundet.

SparOp

Opret en BørneOpsparing til dit barn


Hvis du ønsker det, kan du oprette en BørneOpsparing til dit barn, barnebarn eller oldebarn. På den måde kan du være med til at sikre barnet et godt økonomisk ståsted.

BørneOpsparing
Third slide
Third slide
Third slide