publikum hænder i vejret

Billetsalg

Som aktionær eller kunde i Salling Bank, tilbydes du billetter til musikoplevelser, teater og andre kulturelle oplevelser til fordelagtige priser.

Bemærk vi har begrænset antal billetter, og købte billetter refunderes ikke.

Har du problemer eller spørgsmål vedrørende billetsalg, kan du ringe til 96 44 63 32 eller mail til marketing@sallingbank.dk.

Køb af billetter:

Ved arrangementer, som én af vores samarbejdspartnere står for, linker vi typisk videre til en ekstern billetsalgsside, hvor du kan bestille og betale billetterne.

Ved arrangementer, som banken selv står for, køber du billetter her på siden, og indtaster dét kontonummer, vi skal trække pengene fra. Vi hæver betalingen på din konto og sender billetterne til dig pr. mail kort inden arrangementet.

Naturally 7

Lørdag d. 29. maj 2021 kl. 20:00 i Kulturcenter Limfjord

"Vi var vidne til noget stort, oplevelsen var magisk - og på mange måder hinsides al forstand." Sådan skrev Skive Folkeblad, efter a capella-gruppen Naturally 7 besøgte et tætpakket Skive Theater sidste år.

Udover verdensture med Michael Bublé og Coldplay, har Naturally 7 delt scene med stjerner som Stevie Wonder, Diana Ross, Ludacris og mange flere. Naturally 7 optræder med nye, overraskende versioner af kendte sange, og skaber en uforglemmelig oplevelse for publikum.

Pris: 195 kr. (normalpris: 295 kr.)

Mit liv som Ulf

Tirsdag d. 16. marts 2021 kl. 19:00 i Skive Theater

Én af landets største skuespillere Ulf Pilgaard fortæller efter mere end 50 år med hovedroller på landets teater- og revyscener, samt i tv-serier og film hele historien om sin enestående karriere.

Gennem et foredrag, giver Ulf sine tilhørere et unikt indblik i de store personligheder, han har arbejdet sammen med blandt andet Dirch Passer, Preben Kaas, og Lisbet Dahl.

Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem, og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen og over 30 år i Cirkusrevyen, samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

Pris: 100 kr.

Robin Hood - UDSOLGT

Onsdag d. 24. februar 2021 kl. 18.00 i Kulturcenter Limfjord

Der er både eventyr, romantik og slåskampe på spil i Robin Hood, når hovedpersonen og hans bande i Sherwoodskoven stjæler fra de rige og giver til de fattige.

Vi møder de kendte karakterer: Den ikke helt fromme Broder Tuck, Sheriffen af Nottingham, som aldrig har held med at fange Robin, og ikke mindst Robins skønne Lady Marian. Også kvinderne omkring banden slår fra sig, mindst lige så godt som mændene, og vinder både i kløgt, mod og bueskydning.

Medvirkende: Christopher Læssø, Marie Bach Hansen, Jesper Riefensthal med flere. Producent: Folketeatret

Pris: 85 kr for børn og 185 kr for voksne.

Third slide
Third slide
Third slide