Databeskyttelse i Salling Bank


Privatlivspolitik

I Salling Bank beskytter vi dine personoplysninger bedst muligt, og vi har derfor opdateret vores vilkår om behandling af personoplysninger.

Fra den 25. maj 2018 træder nye EU-regler om databeskyttelse i kraft, der har til formål at ensarte reglerne om persondatabeskyttelse. Selvom Danmark allerede har en relativ høj beskyttelse, som følge af den gældende persondatalov, vil forordningen medføre yderligere stramninger i forhold til beskyttelse af personoplysninger for at sikre dig bedst muligt og give dig kontrol over dine oplysninger, når virksomheder og organisationer håndterer dem.

I den forbindelse har vi i Salling Bank opdateret vores vilkår om behandling af personoplysninger for privat- og erhvervskunder i en privatlivspolitik. Heri kan du læse mere om, hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger om eksisterende og kommende kunder til brug for udbud af finansielle ydelser af enhver art, herunder betalinger, kunderådgivning, kundeadministration, kreditvurdering, markedsføring samt opfyldelse af forpligtelser i henhold til lovgivningen. Salling Banks almindelige forretningsbetingelser for privat og erhverv er ligeledes opdateret.

Privatlivspolitik

 

Betingelser for brug af Salling Banks hjemmeside

Når du bruger Salling Banks hjemmeside, accepterer du automatisk nedenstående betingelser.

Betingelser for brug af Salling Banks hjemmeside

 

Databeskyttelsesrådgiver

I Salling Bank har vi en databeskyttelsesrådgiver (DPO) med særlig indsigt i persondatabeskyttelse, hvis opgave er at informere og rådgive om forpligtelser i lovgivningen om databeskyttelse. Vores databeskyttelsesrådgiver vil i medfør af databeskyttelsesforordningen være underlagt en række forpligtelser, herunder oplysning og uddannelse af medarbejdere, der er involveret i databehandling, ligesom vedkommende vil bistå med kontrol af processerne for behandlingen.

Vores databeskyttelsesrådgiver kan kontaktes på mail jura@sallingbank.dk.


Acceptér cookies fra Sallingbank.dk

Salling Bank bruger cookies til at måle trafik og gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Til højre bedes du acceptere vores brug af cookies. Læs mere om vores brug af cookies her. Du kan altid slette de gemte cookies i din browsers avancerede indstillinger - læs her hvordan.